Free FutureSoft
You are here: Home \ Free FutureSoft

Ολοκληρωμένες Λύσεις Λογισμικού για Επιχειρήσεις

Καλύπτουμε τις επιχειρησιακές ανάγκες μέσα από πρωτοποριακές εφαρμογές

Δείτε τα προϊόντα μας

Η Εταιρεία

Η Free FutureSoft ξεχωρίζει δημιουργώντας εφαρμογές
και προγράμματα που προσφέρουν ολοκληρωμένες, αλλά ταυτόχρονα ευέλικτες λύσεις.

Λύσεις που αφαιρούν την πολυπλοκότητα και δίνουν την ελευθερία σε κάθε εταιρεία / οργανισμό.
Λύσεις που δημιουργούν την βάση για την ανάπτυξη των πελατών μας.

Η εφαρμογή iPPOS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα φορητής καταχώρησης πωλήσεων, παραγγελιοληψίας, απογραφών, πελατολογείου και εξυπηρέτησης πελατών για iPad και iPhone.
H εφαρμογή iPPOS έχει την δυνατότητα να δίνει πληροφορίες σε ολόκληρη την κλίμακα της ιεραρχίας μιας επιχείρησης για να ελέγχει, να προγραμματίζει ή να παίρνει αποφάσεις για κάθε επιχειρηματική δράση.

Απευθύνεται σε εταιρείες με πολλά σημεία πώλησης με εν κινήσει συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά γραφεία με ένα φθηνό, ασφαλή και ευέλικτο τρόπο.
 • POS: Μια αποτελεσματική, γρήγορη και ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία εγγραφής πωλήσεων, επιστροφών, αποθεμάτων, παραγγελιών, τιμών και εκπτώσεων.

 • CRM: στρατηγικό εργαλείο για την απόκτηση, διατήρηση,κατανόηση, κατηγοριοποιήση των πελατών, αλλά και άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα της προσαρμογής των επιχειρηματικών λειτουργιών ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών.

 • MIS: Είναι ένα πρωτοπόρο Β.Ι εργαλείο το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα reports διαχείρισης των data που καταχωρούνται από το iPPOS CRM είτε από τους Managers ή τα HQ της εταιρίας.

Μάθετε Περισσότερα

Η έκδοση iPPOS TR είναι μία πρωτοποριακή λύση κάλυψης της αγοράς του Travel Retail.
Απευθύνεται σε εταιρίες που επιθυμούν να επιταχύνουν την ψηφιακή τους ανάπτυξη και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες-ταξιδιώτες, σε χώρους Duty Free και σε καταστήματα λιανικής πώλησης που υπάρχουν ταξιδιώτες.
 • Προσωπική προσέγγιση προς τους πελάτες-ταξιδιώτες. Εύκολα προσαρμοσμένη στην στρατηγική της επιχείρησης για την αύξηση των πωλήσεων.

 • Loyalty: Προσαρμογή και επέκταση της μακροχρόνιας σχέσης με τους ταξιδιώτες-πελάτες και υποστήριξη multi- brand πολιτικής της επιχείρησης.

 • Multi-language: H λύση iPPOS TR διατίθεται σε πολλές γλώσσες για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των τουριστών.

Μάθετε Περισσότερα

Το FS RETAIL είναι μια ολοκληρωμένη, αυτόνομη και τεχνολογικά άρτια εφαρμογή λογισμικού με προηγμένες λειτουργίες, η οποία απευθύνεται στις εξειδικευμένες, διαχειριστικές ανάγκες των καταστημάτων Λιανικής Πώλησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και χώρας επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Η ανάπτυξή του βασίστηκε στην F.F.S (FutureSoft Framework System), μια τεχνολογική πλατφόρμα που δημιούργησε η Free FutureSoft.
 • Online ή offline λειτουργία σε Multi-language περιβάλλον.

 • Διαχείριση Πωλήσεων, Αποθεμάτων, Αποθήκης, Προμηθειών, Δωροεπιταγών.

 • CRM με εξειδικευμένες προωθητικές ενέργειες και αναφορές.

Μάθετε Περισσότερα

Το FS Payroll είναι μια ευέλικτη εφαρμογή μισθοδοσίας η οποία ανταποκρίνεται πλήρως, στις απαιτήσεις-υποχρεώσεις της Διεύθυνσης Μισθοδοσίας δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών ή επιχειρήσεων.
Το σύστημα μισθοδοσίας καλύπτει εργαζομένους με πλήρη και μερική απασχόληση, είτε αμείβονται ημερησίως είτε μηνιαίως. Επίσης καλύπτει εργαζόμενους με αποδοχές που προκύπτουν από κάποια εταιρική σύμβαση καθώς και εργαζόμενους με αποδοχές που είναι συνδυασμός συμφωνημένου μισθού και της αντίστοιχης συλλογικής σύμβασης.
 • Συνεχής τεχνολογικός εκσυγχρονισμός και προσαρμογή στην ισχύουσα νομοθεσία.

 • Έκδοση αρχείων ασφαλιστικών ταμείων.

 • Πρόσβαση στα μισθολογικά στοιχεία, από οποιαδήποτε συσκευή, μέσω Internet.

Μάθετε Περισσότερα

Ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο σύστημα παρακολούθησης ωραρίων και διαχείρισης αδειών προσωπικού.
Η φιλικότητα, η ταχύτητα, η προσαρμοστικότητα, η εγκυρότητα, η αξιοπιστία αλλά και η ευελιξία είναι ουσιώδη χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης λύσης FS TIMER.
 • Παρουσιολόγιο προσωπικού.

 • Διασύνδεση με ρολόγια ωρομέτρησης.

 • Γρήγορος προγραμματισμός ωραρίων προσωπικού.

Μάθετε Περισσότερα

Κάποιοι από τους Πελάτες μας

Πολλές ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, βασίζουν κρίσιμες πληροφοριακές υποδομές στο σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη που προσφέρει η Free FutureSoft.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Όνοματεπώνυμο *

Εταιρεία *

Τηλέφωνο

Χώρα

Email *

Σημείωση

Scroll To Top