H Eταιρεία
You are here: Home \ H Eταιρεία

Aπό το 2005, η Free Futuresoft ΕΠΕ με αφετηρία την τεχνογνωσία της από custom και ERP λύσεις, στοχεύει πάντα το "καινοτομικό" μέσα σε κάθε προϊόν της.

Ποιοι Είμαστε

Αποτέλεσμα αυτής της λογικής ειναι στον κατάλογο των προϊόντων μας σήμερα
να περιλαμβάνονται λύσεις CRM, Clienteling Software, Sale Out Managment, HR, Time Attentant κ.α.
Στην λίστα των πελατών που έχουν εμπιστευθεί την πρότασή μας
συγκαταλέγονται πολύ μεγάλοι πελάτες της Ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής και υψηλού επίπεδου υπηρεσίες σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.


Βασικός στόχος της Free FutureSoft αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων λογισμικού, για την ολοκληρωμένη κάλυψη επιχειρησιακών αναγκών, καθώς επίσης και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με:
 • Εμπειρία: Σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

 • Υποστήριξη: Άμεση και αποτελεσματική.

 • Εκπαίδευση: Ευέλικτη και εμπεριστατωμένη.

 • Ευελιξία και αξιοπιστία.

Δομή της Επιχείρησης

Η Free Futuresoft διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό που αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες του κλάδου!

Εξυπηρετεί επιχειρήσεις κυρίως στον χώρο του καλλυντικού και της ένδυσης - υπόδησης χωρίς να εξαιρούνται και άλλες δραστηριότητες.
Διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία , παρέχοντας consulting, εκπαίδευση και υποστήριξη, after sales service
και όλα αυτά βασισμένη στα εξειδικευμένα τμήματα που διαθέτει.  

1

Έρευνα, Παραγωγή, Test

Το τμήμα που βρίσκεται στην καρδιά του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας. Το τμήμα είναι πλήρως εξοπλισμένο σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και διαθέτει πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό.

2

Εκτέλεση, Εκπαίδευση, Υποστήριξη

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που πλαισιώνουν το τμήμα, είναι πλήρως δεσμευμένοι και αφοσιωμένοι στην διασφάλιση της έγκαιρης και ποιοτικής εγκατάστασης και λειτουργίας των προϊόντων της εταιρείας.

3

Εμπορικό & Οικονομικό

Το τμήμα που διατηρεί την εταιρεία μας στην κορυφή, όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Στόχοι της Εταιρείας

Κεντρικός προσανατολισμός της εταιρείας είναι η εξωστρέφια. Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, μας ενθαρύνουν να επιχειρήσουμε σε εκτός Ελλάδος αγορές. Με τις κατάλληλες επενδύσεις και συνεργασίες με εταιρίες του εξωτερικού πιστεύουμε ότι το προϊόν μας, έχει μεγάλη προοπτική να εφαρμοστεί σε όλον τον πλανήτη, κυρίως σε τομείς Retail , CRM & Clienteling Software.
 • Kαινοτομία

 • Υπηρεσία & Άριστη Ποιότητα

 • Τεχνολογία Αιχμής

 • Έρευνα & Ανάπτυξη

Αποστολή της Εταιρείας

Κύριο μέλημα της Free Futuresoft είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής τόσο
στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Σε κάθε περίπτωση σημείο αναφοράς αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας. Για μας άλλωστε, το πραγματικό στοίχημα που σαν εταιρεία κερδίσαμε δεν ήταν μόνο η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και το ότι καταφέραμε να «κλειδώσουμε» την προτίμηση τους. Πρόθεση μας είναι το όνομα Free Futuresoft να αποτελεί εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και για να το επιτύχουμε λειτουργούμε πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη απόδοση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Για την εξασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων - υπηρεσιών της η εταιρεία χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Όραμα της Εταιρείας

Να δώσουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και οργανισμούς να επωφεληθούν από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καλύπτοντας όλο το φάσμα των επιχειρησιακών τους λειτουργιών με τη βοήθεια των σύγχρονων και εύχρηστων προϊόντων που παράγουμε, καθώς επίσης με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες μας, συνεισφέροντας στην επιχειρηματική τους ανάπτυξη, παρέχοντάς τους τεχνολογίες αιχμής και ποιοτικές υπηρεσίες.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν την κινητήριο δύναμη που μας ωθεί στην επιτυχία.

Αξίες της Εταιρείας

 • Δέσμευση για την ποιότητα - πληρότητα προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με αποτέλεσμα την ικανοποίηση των πελατών.

 • Δημιουργία σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αναγνώριση της συνεισφοράς των ανθρώπων μας στην αποτελεσματική επίτευξη του στόχου μας.

 • Διαρκής έρευνα και ανάπτυξη. Συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και ανίχνευση καινοτομικών λύσεων που καλύπτουν επιχειρησιακές ανάγκες με στόχο την εξασφάλιση της επένδυσης των πελατών μας από την τεχνολογική απαξίωση.

 • Δέσμευση της Διοίκησης για παροχή όλων των απαραίτητων πόρων για την αποτελεσματική εφαρμογή, την επίτευξη των στόχων ποιότητας και τη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

 • Δέσμευση της Διοίκησης σχετικά με τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας που διέπουν τη λειτουργία της.

ISO Certification

Η Free FutureSoft ΕΠΕ από τις 05.08.2015 έχει πιστοποιηθεί με ISO certification 9001: 2008 το οποίο εγγυάται την άριστη λειτουργία
της επιχείρησης όπως και των προϊόντων της.

Η Free FutureSoft ΕΠΕ από τις 21.10.2019 έχει πιστοποιηθεί με ISO certification 27001: 2013 το οποίο εγγυάται την ασφαλή λειτουργία
της επιχείρησης όπως και των προϊόντων της.

Oικονομικός Ισολογισμός

Scroll To Top