Λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις & οργανισμούς

Ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες B2B υπηρεσίες

Δείτε τα προϊόντα μας

Λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις & οργανισμούς

Ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες B2B υπηρεσίες

Δείτε τα προϊόντα μας

Η εταιρεία μας

Η Free Futuresoft ιδρύθηκε το 2005 στην Ελλάδα και έκτοτε αναπτυσσόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα και επεκτεινόμαστε σε όλο τον κόσμο με CRM, Clienteling και Retail projects σε πολλές περιοχές (EMEA, APAC και Αμερική) και χώρες (Ελλάδα, Αυστρία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ταιβάν, Κορέα, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία, ΗΠΑ, Μεξικό και πολλές άλλες).

Η Free Futuresoft είναι μια εταιρεία καινοτόμων λύσεων λογισμικού, και παρέχει εξατομικευμένες B2B ψηφιακές υπηρεσίες σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

iPPOS

H πλατφόρμα iPPOS Clienteling είναι μία Πελατοκεντρική CRM – Point of Sales εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τους εν κινήσει συνεργάτες της επιχείρησης μέσω iPad ή iPhone συσκευών.

Η σουίτα εφαρμογών iPPOS clienteling είναι η ιδανική λύση για εταιρείες με πολλά σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο που τους ενδιαφέρει η καταγραφή και η αξιοποίηση του πελατολογίου τους. Με την λύση iPPOS δίνουμε το πλεονέκτημα στα στελέχη των επιχειρήσεων να προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς, τις κινήσεις του ανταγωνισμού, τις ανάγκες των πελατών και να καταρτίζουν τους προϋπολογισμούς για τις καθημερινές λειτουργίες και τα μακροπρόθεσμα σχέδια των επιχειρήσεων. Ειδικότερα, το iPPOS Clienteling δίνει τη δυνατότητα στην διοίκηση να έχει πλήρη ευθυγράμμιση με την αγορά σε διεθνή βάση και να γνωρίζει το απτέλεσμα που επιφέρει κάθε marketing ενέργεια της με τον πιο προσιτό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο!
  • POS: Η πλέον αξιόπιστη, γρήγορη και ιδιαίτερα φιλική προς χρήση εφαρμογή, για την καταγραφή και ερμηνεία των πωλήσεων, διαχείριση επιστροφών και αποθεμάτων, παραγγελιών, στόχων, εκπτώσεων και πολλών άλλων υπηρεσιών.
  • CRM: Ένα στρατηγικό εργαλείο marketing για την καταγραφή, διατήρηση, αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση του Πελατολογίου και την παράλληλη οργάνωση των Loyalties και των Loyalty πόντων εξαργύρωσης. Η λύση iPPOS επιτρέπει την αλληλεπίδραση με τους πελάτες τους επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμοστούν οι επιχειρηματικοί στόχοι στις προτιμήσεις και το προφίλ των πελατών μέσω προσαρμοσμένων προωθητικών ενεργειών καμπάνιας.
  • MIS: Η εφαρμογή iPPOS MIS είναι το πλέον εξελιγμένο εργαλείο BI που χρησιμοποιείται συνήθως από τα Brands, το τμήμα Marketing και τους επιθεωρητές Πωλήσεων ή οποιοδήποτε χρήστη των HQ που επιθυμεί να έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται από την εφαρμογή iPPOS Clienteling.
Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά ονόματα πελατών μας

Πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί σε παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιούν ήδη τις λύσεις της Free Futuresoft για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση ακόμη και των πιο πολύπλοκων λειτουργιών τους τόσο στην online όσο και στην offline αγορά. Ενδεικτικά αναφέρονται οι κάτωθι:

Σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προϊόντα μας;

Παρακαλούμε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.