Ανακοίνωση Νέας Συνεργασίας – Kiko Milano

Κατηγορίες: iPPOS Retail, linkedin, newsΔημοσίευση: Μάρτιος 3, 2022Tags:

📣 📣Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία μας με την KIKO Cosmetics, No1 Brand Καλλυντικών της Ιταλίας🚀💄!

Tο Beauty Brand που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Φαις και διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στον φετινό διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ, έφτασε πλέον και στην χώρα μας!

Ευχαριστούμε 🙌 την #FaisGroup, – υπεύθυνη για την ανάπτυξη της ΚΙΚΟ Milano στην Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Βουλγαρία – για την εμπιστοσύνη τους στη λύση μας iPPOS Clienteling.

Ο Όμιλος εταιρειών FAIS διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων, με ισχυρή παρουσία στον χώρο της Λιανικής αγοράς.

Η Free Futuresoft με τη συνεργασία αυτή, έρχεται να προσφέρει Εξειδίκευση, Αξιοπιστία και απαράμιλλη Ποιότητα με τη Mobile Εφαρμογή iPPOS Clienteling, βοηθώντας την ΚΙΚΟ στο να παρέχει μια Νέα & Αναβαθμισμένη εμπειρία στον Καταναλωτή & πετυχαίνοντας το απόλυτο Brand Bonding!

 

#ffsnews #freefuturesoft #ipposclienteling #mobileapplication #customerloyalty #customerexperience #customercentric #skincarecommunity #cosmeticsindustry #beautybusiness #beautythatmoves #FaisGroup #KikoMilano

Μοιραστείτε το!

Πρόσφατα άρθρα