Λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις & οργανισμούς

Ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες B2B υπηρεσίες

Δείτε τα προϊόντα μας

Λύσεις λογισμικού για επιχειρήσεις & οργανισμούς

Ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες B2B υπηρεσίες

Δείτε τα προϊόντα μας

Η εταιρεία μας

Η Free Futuresoft ιδρύθηκε το 2005 στην Ελλάδα και έκτοτε αναπτυσσόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα και επεκτεινόμαστε σε όλο τον κόσμο με CRM, Clienteling και Retail projects σε πολλές περιοχές (EMEA, APAC και Αμερική) και χώρες (Ελλάδα, Αυστρία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ταιβάν, Κορέα, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Αυστραλία, ΗΠΑ, Μεξικό και πολλές άλλες).

Η Free Futuresoft είναι μια εταιρεία καινοτόμων λύσεων λογισμικού, και παρέχει εξατομικευμένες B2B ψηφιακές υπηρεσίες σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Προϊόντα

iPPOS Clienteling Suite

HRMS

Windows-based comprehensive HRMS solution. Payroll, Time & Attendance and Shift Management.

    FS Payroll

   FS Timer

Επικοινωνία

Τομείς εξειδίκευσης

Με έμφαση στην κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και την υπεροχή στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, εξυπηρετούμε επιχειρήσεις στους ακόλουθους κλάδους:

Καλλυντικά

Λιανικό εμπόριο πολυτελείας

Ένδυση

Χρυσοχοΐα/Κοσμήματα

Μερικοί από τους Πελάτες μας

Μαρτυρίες Πελατών

"Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του iPPOS για την εξαιρετική δουλειά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι τελικά επιλέξαμε την εταιρεία Free Futuresoft ως συνεργάτη μας. Έχουν συνεργαστεί στενά μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αρχικής διαδικασίας set-up & rollout της εφαρμογής στα σημεία Πώλησης του Ομίλου L’oreal Hellas, παραμένοντας προσηλωμένοι στην εργασία, στο στόχο και τηρώντας τον προϋπολογισμό. Εκτιμώ επίσης τη γρήγορη και ευγενική ανταπόκριση τους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες τους!"

Sotirios Stamou, IT Manager

"Οι εφαρμογές FS Payroll & FS Timer βοήθησαν την εταιρεία μας να οργανώσει, να εποπτεύει με αποτελεσματικό τρόπο τα projects μας και να αναπτυχθεί σταθερά στον ψηφιακό χώρο. Τα προγράμματα είναι πολύ εύκολα στη χρήση και απρόσκοπτα επεκτάσιμα στις απαιτήσεις μας για παραμετροποίηση. Οι ομάδες της Futuresoft απαρτίζονται από επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, πάντα διαθέσιμους και σκληρά εργαζόμενους. Χάρη σε αυτούς, καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο μας εγκαίρως και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους στο μέλλον και σε ακόμη περισσότερες αγορές."

Evros Staurou, CFO

"Η Free Futuresoft παρέδωσε μέσω της Retail εφαρμογής εξαιρετικά αποτελέσματα και με έπεισε για την αξία του POS εργαλείου τους. Υπήρξε μια ομαλή υιοθέτηση του συστήματος από την ομάδα μας και οι χρήστες αντιλαμβάνονται αμέσως το δικό τους όφελος, το όφελος των ομάδων τους καθώς και της εταιρείας ως σύνολο."

Stratos Bougioukas, IT Director

"Η NOTOS COM επέλεξε το iPPOS Clienteling Suite για να μας βοηθήσει να υιοθετήσουμε πελατοκεντρική κουλτούρα. Έχουμε εφαρμόσει τη λύση σε πολλά πολυκαταστήματα και υιοθετήσαμε το εργαλείο B.I reporting στην καθημερινή μας επιχειρηματική ρουτίνα. Μας δείχνουν τον δρόμο σε όλη τη διαδικασία εξασφαλίζοντας ομαλή και συνεχή υποστήριξη και το πλεονέκτημα εξέλιξης έναντι του ανταγωνισμού."

Nikos Gavalakis, Sales Director

“Η εφαρμογή iPPOS έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για την παρακολούθηση των πελατών και τη συλλογή μιας πολύ χρήσιμης βάσης δεδομένων από τις πωλήσεις και τις προωθητικές μας δραστηριότητες.”

Dimitris Roussopoulos, CEO

“I am impressed by the quality of services I received from Free Futuresoft. We have been cooperating since 2005 for several business projects within the market that we operate, and I have to say they have completely transformed and digitalized the way we work.”

Irene Koufou, IT Manager

 

Επικοινωνία

Σχετικά με εμάς

Η Free Futuresoft προσθέτει αξία στις υπηρεσίες σας σε όλο τον κόσμο με CRM, Clienteling & Retail εφαρμογές

0+
Χώρες
0+
Εμπορικά σήματα
0+
Καταστήματα Λιανικής Παγκοσμίως
0+
Χρήστες Παγκοσμίως

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους

Ενημερωθείτε για εμάς

Τα Νέα μας

Επικοινωνία