info

Εταιρεία

Δομή

όραμα & στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιήσεις ISO

Οικονομικός απολογισμός

Διαβάστε περισσότερα
Από το 2005, η Free Futuresoft παρέχει καινοτόμες λύσεις Πληροφορικής και Τεχνολογίας που συνδυάζουν μοντέρνο και απλό στην χρήση περιβάλλον με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας δεδομένων.

Οι Β2Β εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει μπορούν να υιοθετηθούν ως αυτόνομες λύσεις από μία επιχείρηση ή να συνδεθούν εύκολα με άλλα συστήματα που χρησιμοποιούνται ήδη από τον πελάτη , όπως ERP, HR, Marketing συστήματα ή άλλες πλατφόρμες.

Who We Are

As a result, our company offers solutions on CRM, Sale Out Management, Human Resource Management,
Η λίστα των πελατών μας περιλαμβάνει σημαντικές Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που είναι έτοιμες να σας μιλήσουν για την εμπειρία της συνεργασίας μας και τις πολύ καλές υπηρεσίες που παρέχουμε.
Οι σύγχρονες μηχανογραφικές λύσεις μας που υποστηρίζουν κάθε μοντέλο εγκατάστασης (on-premise ή SaaS).

Παρέχουμε comprehensive IT solutions and High Quality services to companies and organizations in both the private and public sector. The company was founded in 2005 and has associated its name with great IT projects in Greece and Europe.
Η δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη ξεκινά από την ημέρα που σας συναντούμε για να συζητήσουμε τις προσδοκίες σας και να οργανώσουμε τiς διαδικασίες που θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας και αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Free Futuresoft είναι πιστοποιημένη κατά το ISO 9001 αναφορικά με την Διαχείριση Ποιότητας και ISO 27001:2013 για τα πρότυπα Διαχείρισης Ασφάλειας Δεδομένων αντίστοιχα.

Οι πελάτες μας θα μιλήσουν για την ικανότητά μας στην υλοποίηση και υποστήριξη που έρχεται με αγάπη για αυτό που κάνουμε, και την θέληση για εξέλιξη και επίτευξη των στρατηγικών στόχων ! Οι λύσεις αφορούν εξατομικευμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες βασιζόμενοι στις πάγιες αξίες μας, όπως:

  • Κάλυψη: σε έργα μηχανογράφησης: Σε τοπικό και διεθνές επίπεδο
  • Υποστήριξη: Άμεση και αποτελεσματική
  • Εμπιστοσύνη: Με την δημιουργικότητα και την κουλτούρα μας
  • Εστίαση: Στην καινοτομία και αξιοπιστία

Εταιρεία Structure

Free Futuresoft is proud of its highly trained IT professionals.

The company specialises in serving the retail and luxury retail sectors, providing superior consulting,
support, training and after sales service.

Τμήμα Έρευνας, Ανάπτυξης, Ποιοτικός έλεγχος
 
Αυτό το τμήμα καθορίζει την στρατηγική μας πορεία με έμφαση στην τεχνολογία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
Υλοποίηση, Εκπαίδευση, Υποστήριξη Πελατών
 

Όταν επιλέγεται η απαιτούμενη λύση, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας σε αυτό το τμήμα αναλαμβάνουν να εγκαταστήσουν, να εκπαιδεύσουν και να υποστηρίξουν τους πελάτες μας στη χρήση και αξιοποίηση της λύσης που επιλέχθηκε, εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Business & Finance
 

Το τμήμα Μάρκετινγκ είναι το ¨εργαλείο¨ της εταιρείας για να αναλύει τις ανάγκες στοχευμένων αγορών στις οποίες, με συγχρόνους τρόπους επιχειρούμε να επικοινωνήσουμε τις λύσεις μας.

Το τμήμα Πωλήσεων έχοντας την βοήθεια από το Μάρκετινγκ, εφαρμόζει τακτικές επίτευξης των στόχων της εταιρίας και της ανάπτυξης της.

Όραμα και στόχοι της εταιρείας μας

Ο στρατηγικός στόχος της Free Futuresoft είναι η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων Λογισμικού για τη σύγχρονη ψηφιακή αγορά στην εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε εταιρείες και οργανισμούς που θέλουν να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό τους.

Η δέσμευσή μας για άρτιες λύσεις, μας οδήγησε να κερδίσουμε μεγάλα συμβόλαια με παγκόσμιους παίκτες στο λιανικό εμπόριο, επεκτείνοντας την τεχνογνωσία μας και την επιχειρησιακή μας ικανότητα να υποστηρίξουμε διεθνή και σύνθετα έργα.

We are also known for our Human Resource Management solutions and Clienting Solutions, targeting clients that understand the changing business context and want to capitalise the benefits of technology.

  • Καινοτομία
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα
  • Τεχνολογία αιχμής
  • Έρευνα & Ανάπτυξη