Τομείς εξειδίκευσης

Πιστεύουμε στην υπεροχή και την αρτιότητα! Το εύρος των υπηρεσιών software που προσφέρουμε συνοδεύεται από το ίδιο εξίσου υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εμπειρίας και εξειδίκευσης στους παρακάτω τομείς.

Οι πελάτες της Free Futuresoft επωφελούνται από τις υπηρεσίες τεχνολογίας λογισμικού και ψηφιακής επικοινωνίας που παρέχουμε, οι οποίες εγγυώνται πραγματική αξία για την επένδυση τους. Η κύρια φιλοδοξία μας είναι να παρέχουμε ψηφιακές υπηρεσίες οι οποίες θέτουν την τεχνολογία ικανή να μεταμορφωθεί σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Retail

Στην Free Futuresoft παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων Retail & POS μαζί με ολοκληρωμένη πρόταση στρατηγικής Loyalty. Ο στόχος είναι η μεγιστοποίηση των Πωλήσεων με την παράλληλη βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή σε κάθε κανάλι αλληλεπίδρασης του με την εταιρεία. Η διαχείριση των vouchers, κάρτας δώρων, κουπονιών, εξαργυρώσεων και η μεγάλη γκάμα από προωθητικές ενέργειες διαφόρων τύπων είναι μερικές από τις δυνατότητες της πλατφόρμας μας.

Τομέας Υπόδησης

Οι υπηρεσίες μας στον τομέα υπόδησης λόγω και της εμπειρίας μας στον τομέα, συνεισφέρουν μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαδικασιών στον τομέα διαχείρισης ταμείου & στρατηγικής CRM της επιχείρησης σας. Παρέχουμε λύσεις προσιτές, γρήγορές στην εγκατάσταση, σε φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη. Λύσεις οι οποίες βοηθούν στη μεγιστοποίηση κέρδους, την ανάπτυξη του πελατολογίου, καθώς και στην ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας παρέχοντας τις καλύτερες IT & Marketing υπηρεσίες.

Εργοστάσια Παραγωγής

Χάριν του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας & εμπειρίας της ομάδας μας στο να προσαρμόζει λύσεις στις ανάγκες του κάθε κλάδου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα σύστημα σταθερών υπηρεσιών Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Χρόνου - το οποίο είναι βασισμένο στη Windows based πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει. Η εφαρμογή μας έχει την δυνατότητα να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης ή Φορέα.

Καλλυντικά

Έχουμε εγκαθιδρύσει την παρουσία μας στον κλάδο της Ομορφιάς και Κοσμετολογίας μέσω του iPPOS Suite, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές πελατοκεντρικές υπηρεσίες στο επίπεδο CRM και ενισχύοντας την ψηφιοποίηση των πελατών μας. Στην λύση iPPOS έχουμε ενσωματώσει την συσσωρευμένη εμπειρία μας από τις συνεργασίες με τις πιο γνωστές Cosmetic επιχειρήσεις της αγοράς, που καλύπτουν το 90% των πολυεθνικών Brands που έχουν παρουσία στην Ελλάδα αλλά και παρουσία της εφαρμογής σε 31 χώρες παγκοσμίως!

Χρυσοχοΐα/Κοσμήματα

Η λύση που προτείνουμε για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της χρυσοχοΐας / κοσμημάτων, καθιστά είναι εφικτή τη διαχείριση των διαδικασιών CRM & Λιανεμπορίου μέσω ενός μοναδικού ενιαίου συστήματος. Παρέχουμε προσιτές, φιλικές στη χρήση και εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις οι οποίες συνεισφέρουν στη μεγιστοποίηση του κέρδους , ανάπτυξης του πελατολογίου καθώς και στην ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας παρέχοντας τις καλύτερες IT & Marketing υπηρεσίες.

Ξενοδοχειακός Κλάδος

Χάριν του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας & εμπειρίας της ομάδας μας στο να προσαρμόζει λύσεις στις ανάγκες του κάθε κλάδου, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα σύστημα σταθερών υπηρεσιών Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Χρόνου - το οποίο είναι βασισμένο στη Windows based πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει. Η εφαρμογή μας έχει την δυνατότητα να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης ή Φορέα.

Ρούχα & Αξεσουάρ

Η αποστολή μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να είναι εφικτή η διαχείριση των σημείων Πώλησης και της real time ενημέρωσης της επιχείρησης σας για την εικόνα της αγοράς, με την λύση του Retail. Παρέχουμε παραμετρικές στο Business σας, φιλικές στη χρήση και εύκολες στην εγκατάσταση λύσεις, οι οποίες συνεισφέρουν την ευκολία ροής της εργασίας στο POS καθώς και στην ψηφιοποίηση της επιχείρησης σας σε διαφορετικές γεωγραφικές τοποθεσίες.

Είδη Πολυτελείας

Πιστεύουμε ότι η μεγαλύτερη συνεισφορά στην επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η Εμπειρία του πελάτη σας & η Εξειδίκευση στις καταναλωτικές συνήθειες του. Η εξατομίκευση είναι το κλειδί σε μία εξαίρετη πελατειακή εμπειρία. Aυτό μπορεί μόνο να επιτευχθεί εάν τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να ενισχυθεί η one to one marketing υπηρεσία προς τον πελάτη. Μέσω του iPPOS, είμαστε σε θέση να παρέχουμε Πελατειακές υπηρεσίες και να παραδίδουμε λειτουργίες βάσει συγκεκριμένων αναγκών και μοτίβων, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενές ανάγκες σε διακεκριμένα προϊόντα ειδών πολυτελείας.

Δημόσιος Τομέας & Οργανισμοί

Χάριν του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας & εμπειρίας της ομάδας μας σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχουμε ένα σύστημα σταθερών και προσαρμοσμένων σε κάθε ανάγκη υπηρεσιών Μισθοδοσίας & Διαχείρισης Χρόνου - το οποίο είναι βασισμένο στη στη Windows based πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει. Η εφαρμογή μας έχει την δυνατότητα να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης ή Φορέα.