iPPOS Retail

Για λόγους απορρήτου, οι Χάρτες Google χρειάζονται την άδειά σας για φόρτωση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο
Αποδέχομαι

Μετρώντας πάνω από 15 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας όσον αφορά τις εφαρμογές λιανικής, η Free Futuresoft παρουσιάζει το iPPOS Retail, μια εντελώς νέα και καινοτόμα POS εφαρμογή που καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες/επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά του iPPOS Retail:

Mobile εφαρμογή ανεπτυγμένη σε Apple περιβάλλον, με εκτεταμένες λειτουργίες Καταγραφής Πελατολογίου.

Ευέλικτη προσαρμογή στις προδιαγραφές και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Καταγραφή Προσωπικών Στοιχείων Πελάτη βάσει GDPR & ηλεκτρονικής συναίνεσης και υπογραφής.

Το iPPOS Retail είναι το πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο POS σύστημα, με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, το οποίο καλύπτει τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και ανάγκες διαχείρισης καταστημάτων της Λιανικής Πώλησης για προϊόντα και υπηρεσίες.

iPPOS application running on ipad and POS by side

Ενδιαφέρεστε για το iPPOS Retail? Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Το iPPOS Retail απευθύνεται σε Επιχειρήσεις Λιανικής όπως:
 • Πολυκαταστήματα, Boutiques και Pop-up Stores
 • Καταστήματα καλλυντικών, υψηλής τεχνολογίας, ρούχων, αξεσουάρ και πολλών άλλων

Λειτουργίες του iPPOS Retail:

 • Προφίλ Καταναλωτή με GDPR φόρμα συναίνεσης
 • Εύκολη και γρήγορη διαδικασία εγγραφής πελάτη
 • Διαχείριση Ταμείου και Παραλαβών
 • Απογραφή / Έλεγχος Αποθέματος / Αναπλήρωση προϊόντων
 • Έκδοση Δωροκάρτας & Κουπονιών (Voucher, Gift Cards)
 • Προφίλ χρήστη με προσωπικούς στόχους, πωλήσεις, KPIs / Reporting
 • Ενοποιημένος μηχανισμός Loyalty για όλα τα κανάλια, & δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων
 • Δυνατότητα Offline λειτουργίας (εκτός σύνδεσης internet)

Με την λύση μας επιτυγχάνουμε την Ψηφιακή Διαχείριση των πληροφοριών που αφορούν την καταναλωτική συμπεριφορά των πελατών σας με στοχευμένες προτάσεις.

Διασύνδεση με άλλα συστήματα

Το iPPOS Retail υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές Διασύνδεσης μέσω APIs ή και εναλλακτικών τρόπων γέφυρας με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιεί ήδη η επιχείρηση σας. Προσφέρουμε την μοναδική εικόνα του καταναλωτή μέσα από όλα τα κανάλια αλληλεπίδρασης του Brand (omnichannel) ή/και της ίδιας της εταιρίας μαζί του χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής επιβραβεύοντας τους πελάτες για τις αλληλεπιδράσεις τους με την Εταιρία μέσω οποιοδήποτε καναλιού.

Παραγγελία σε Ηλεκτρονικό Κατάστημα

 • Όταν το απόθεμα είναι μηδενικό, μπορεί να γίνει απευθείας παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, να ολοκληρωθεί η πληρωμή και να οριστεί η διεύθυνση παράδοσης

Self-service πληρωμές για τους Πελάτες

 • Εφαρμογή κινητού για προσθήκη των προϊόντων στο καλάθι όντας στο κατάστημα, προσθήκη λεπτομερειών πληρωμής και παραλαβή των προϊόντων από τους υπαλλήλους

Νέες λειτουργίες σύντομα διαθέσιμες!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ᐅ Εισέλθετε στη νέα ψηφιακή εποχή της Πιστοποιημένης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης μέσω της λύσης μας iPPOS Retail.

ᐅ Σύνδεση με πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης & με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων).

ᐅ Κατάργηση των φορολογικών μηχανισμών.

ᐅ Κάθε απόδειξη λιανικής από το iPPOS Retail λαμβάνει ηλεκτρονική σήμανση και ταυτοχρόνως την πιστοποίηση ως προς την αυθεντικότητα και νομιμότητα του εγγράφου, διασφαλίζοντας την εκδότρια εταιρεία.

ᐅ Το παραστατικό αυτό αποστέλλεται αυτοματοποιημένα και με ασφάλεια στο myData, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δημιουργία του, διασφαλίζοντας την άμεση (real-time) διαβίβαση των παραστατικών τη στιγμή της έκδοσής τους.

ᐅ Μειώστε τον χρόνο της τιμολόγησης έως και 80%, αποστέλλοντας πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες σας και την ΑΑΔΕ.

Επικοινωνία

Εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε επίπεδο υποστήριξης για τη σουίτα λογισμικού μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων:

 • sales@futuresoft.gr

 • www.futuresoft.gr

 • 0030 210 9249704