Ανακαλύψτε μία εντελώς νέα διάσταση Πώλησης μέσω της mobile εφαρμογής, iPPOS On the Go!

Που Απευθυνόμαστε?
Απευθυνόμαστε στις Επιχειρήσεις Λιανικής με Φυσικά Καταστήματα Πώλησης, οι οποίες επιθυμούν να επιτύχουν μια Πελατοκεντρική προσέγγιση παρέχοντας μέσω των Πωλητών τους, εξατομικευμένες υπηρεσίες με στόχο την απόλυτα Βελτιωμένη Εμπειρία Καταναλωτή.
Τι προσφέρουμε?
Δυνατότητα στους Πελάτες σας, με τη νέα mobile λύση μας, να βιώνουν τη σύγχρονη εμπειρία Shopping, να αγοράζουν, και να πληρώνουν χαμογελώντας! Όχι πλέον ατελείωτες ουρές στα ταμεία! Τιμολόγηση /ή έκδοση αποδείξεων «ΕΠΙΤΟΠΟΥ»! Η iOS εφαρμογή iPPOS On the Go είναι η πλέον καινοτόμος λύση του Φυσικού Καταστήματος του Μέλλοντος, για την εναλλακτική καταχώρηση Πώλησης εκτός από τον «παραδοσιακό» τρόπο στα Ταμεία του καταστήματος σας. Οι Πελάτες σας πλέον έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το κατάστημα σας, να επιλέξουν το αγαπημένο τους προϊόν & να πληρώσουν με την κάρτα τους επιτόπου, δηλαδή ‘’στο διάδρομο’’, αποφεύγοντας τη ταλαιπωρία στις ουρές για πληρωμή στο ταμείο! Η διαχείριση Πελατολογίου, μέχρι την τελική συμφωνία για αγορά του προϊόντος γίνονται πλέον ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ!

Το iPPOS on the Go αποτελεί το σύγχρονο εργαλείο που στοχεύει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Επιχείρησης, στην εκσυγχρόνιση και παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους Πελάτες σας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του iPPOS On the Go:

  • Γρήγορη και εύκολη Διαχείριση Δεδομένων Πελατών

  • Συμμόρφωση βάσει GDPR

  • Έκδοση & Ψηφιακή αποστολή τιμολογίων/Αποδείξεων

  • Πρόσβαση στα δεδομένα σας ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης, χωρίς διακοπές, και αυτόματος συγχρονισμός όταν είστε online

  • Προβολή στατιστικών και παραγωγικότητας στόχων ανά χρήστη

ios phone image showing profile details of ippos app

Αξιοποιήστε την τεχνολογία αιχμής της Free Futuresoft, για να δώσετε μια νέα διάσταση στην εξυπηρέτηση πελατών στο κατάστημα,
απλοποιώντας διαδικασίες όπως η Εγγραφή του Πελάτη ως club member του Brand σας, και διατηρήστε την ψηφιακή υπογραφή του, ενώ πληροίτε όλες τις GDPR προϋποθέσεις.
Η εφαρμογή μας έχει την δυνατότητα να τροποποιηθεί και προσαρμοστεί στις ανάγκες και πολιτικές της δικής σας επιχείρησής σας.

Ενισχύστε τους Πωλητές σας παρέχοντάς τους το κατάλληλο εργαλείο για να καταχωρήσουν ή να τροποποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας, εξαλείφοντας τον χρόνο αναμονής στις ουρές Ταμείου. Oι πελάτες σας μπορούν πλέον να λαμβάνουν ψηφιακά τις αποδείξεις / τιμολόγιά τους, μέσω email ή Viber. Εξέλιξη της εμπειρίας του πελάτη.

ios phone image showing receipt of ippos app
ios phone image showing customers of ippos app

Λάβετε real-time πληροφορίες σχετικά με τις Πωλήσεων και CRM KPIs των σημείων Πώλησης των προιόντων σας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα έξυπνο πίνακα με το προσωπικό προφίλ Πωλητή, report και στόχoυς, που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν βάσει των κριτηρίων που έχετε επιλέξει.

Το iPPOS On the Go είναι μία optional εφαρμογή της λύσης Λιανικής iPPOS Retail Suite & είναι διαθέσιμη σε συσκευές iOS (iPhone, iPod).