Υλοποίηση Έργων

Η εταιρεία Free Futuresoft με δεδομένη την εξειδίκευση στις εφαρμογές Clienteling, CRM και Retail, έχει όλη την απαραίτητη υποδομή να προσφέρει υπηρεσίες που απαιτούνται και καλύπτουν ανάγκες λιανικής Πώλησης φυσικών καταστημάτων ή department stores. Ξεχωρίζουμε, χάρη στην τεχνογνωσία που διαθέτουμε, την συσσωρευμένη εμπειρία μας από μεγάλες και διεθνής μηχανογραφικές εγκαταστάσεις και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία.

Οι υπεύθυνοι των έργων της ομάδας Project & Implementation, είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στους στόχους της επιχείρησής σας, παρέχοντας υπηρεσίες που προσθέτουν επιπλέον αξία στα προϊόντα που προσφέρουμε.

Οι ομάδες της Free Futuresoft εργάζονται με βάση τις προδιαγραφές του εκάστοτε έργου και των απαιτήσεών του , με σεβασμό στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα παραδίδοντας εγκαίρως και εντός των προθεσμιών παράδοσης των λύσεων μας.

Η υιοθέτηση της ψηφιακής στρατηγικής και της omnichannel κουλτούρας που αντιπροσωπεύουμε, έχει στόχο να αυτοματοποιήσει τις διεργασίες της επιχείρησης σας που σας επιβαρύνουν σε χρόνο και ανθρωποπροσπάθεια.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την σύγχρονες πελατοκεντρικές και προσωποποιημένες λύσεις με προτεραιότητα την άριστη προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του Καταναλωτή σας! Προσφέρουμε υπηρεσίες σε εταιρείες όλων των μεγεθών και τις υποστηρίζουμε αποτελεσματικά, προκειμένου να χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης.

Ανάπτυξη προϊόντων

 • Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και λανσάρουμε end to end λύσεις σε όλο το εύρος των Retail και CRM αναγκών σας
 • Εφαρμόζουμε τις λύσεις μας με βάση τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις των πελατών μας
 • Εγγυόμαστε την συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας με εκδόσεις και ενημερώσεις
 • Οι λύσεις μας είναι άμεσης παράδοσης, παρέχουμε εκπαιδεύσεις χρηστών και refresh εκπαιδεύσεις

Διαχείριση έργου

 • Παρέχουμε υπηρεσίες Διαχείριση Έργων
 • Είμαστε επικεφαλής σε αιτήματα προσαρμοσμένων έργων υλοποίησης ή διασύνδεσης με άλλα συστήματα που χρησιμοποιεί η επιχείρηση σας με πολλές και σύγχρονες επιλογές (μέσω Middleware, APIs)

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

 • Βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών και παροχή συμβουλών για βέλτιστες πρακτικές
 • Εξειδίκευση στις αγορές καλλυντικών και επιχειρήσεις για προϊόντα πολυτελείας
 • Δημιουργία προσαρμοσμένων reports & analytics που προσφέρουν βέλτιστη επιχειρηματική ευφυΐα χρησιμοποιώντας το εργαλείο iPPOS MIS

Διαχείριση καμπάνιας

 • Υποστηρίζουμε την δημιουργία λίστας πελατών και οργάνωσης στοχευμένων ενεργειών καμπάνιας μέσω του iPPOS
 • Αξιολογήστε την επίτευξη των πελατοκεντρικών ενεργειών Marketing και παρακολουθήστε την απόδοση της καμπάνιας
 • Προώθηση και αυτοματοποίηση στάνταρ διαδικασιών εκστρατείας digital καμπάνιας

Υποστήριξη Πελατών

 • Υποστήριξη από τον τελικό χρήστη έως τον υπεύθυνο της μηχανογράφησης
 • Τεχνογνωσία σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών
 • Διαδικασίες βασισμένες στο ITIL
 • Διαδικασίες Ticketing και διαχείρισης προβλημάτων

Ανάπτυξη εφαρμογών

Εφαρμογές iOS

Η Free Futuresoft έχει επιλέξει να επενδύσει στον ηγέτη της παγκόσμιας mobile τεχνολογίας Apple, πάνω στον οποίο ανέπτυξε την λύση iPPOS Clienteling Suite σε iOS περιβάλλον.

Εξελίσσουμε και αναπτύσσουμε συνεχώς νέες Apple native εφαρμογές και σύγχρονα applications σε iOS, για να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας την καινοτομία και τα πλέον αποδοτικά εργαλεία ώστε να υπερέχουν συνεχώς έναντι του ανταγωνισμού.

Οι λύσεις μας, με τα πρότυπα της Apple, αντιπροσωπεύουν όχι μόνο την κομψότητα αλλά και παρέχουν ταυτόχρονα το υψηλότερο επίπεδο χρηστικότητας και ασφάλειας.

Εφαρμογές σε Web περιβάλλον

Δημιουργούμε web εφαρμογές εξειδικευμένες σε custom ανάγκες της αγοράς, οι οποίες εγκαθίστανται ταχύτατα και σας επιτρέπουν να εφαρμόσετε προσαρμοσμένες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Διαθέτουμε ήδη μία μεγάλη γκάμα web εφαρμογών και βιβλιοθήκης APIs και οι προγραμματιστές μας είναι επίσης διαθέσιμοι για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων από μηδενική βάση για καλύψετε κάθε κενό για την επιχείρησή σας.

Τα αποτελέσματα από αντίστοιχες εγκαταστάσεις, αποδεικνύουν ότι μπορούμε γρήγορα και αποτελεσματικά να αναπτύξουμε και να επικοινωνήσουμε με οποιοδήποτε άλλο software

Μερικές από τις δεξιότητές μας

< / >

Σεδίαση εφαρμογών
Objective-C
HTML
Διεπαφή χρήστη
SQL

Ενσωμάτωση

 • REST APIs Library: Δυνατότητα γέφυρας με οποιοδήποτε άλλο σύστημα προκειμένου να παρέχει εύκολη διασύνδεση δεδομένων και εισαγωγή αυτών στο σύστημα iPPOS
 • Middleware integration zone: Ανταλλαγή δεδομένων μέσω μοντέλου βάσης δεδομένων για την διασύνδεση σε περιβάλλον που δεν είναι συμβατό με το web

Απαλοιφή διπλοεγγραφών

 • Το συγκεκριμένο προιον παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού της βάσης δεδομένων των πελατών για να διασφαλιστεί ότι κάθε πελάτης έχει ένα μοναδικό αρχείο που περιλαμβάνει το πλήρες ιστορικό συναλλαγών του με την εταιρεία.
 • Η συγκεκριμένη αυτόματη υπηρεσία μέσω ειδικού αλγόριθμου επιτρέπει την σύζευξη διπλοεγγραφών, τριπλοεγγραφών κ.ο.κ , την απάλειψη δηλαδή των διπλοεγγεγραμμένων μελών (deduplication) που περιέχει η βάση της επιχείρησης σας, με σκοπό να σας δώσει την πραγματική εικόνα των δεδομένων και την ολιστική κάλυψη της ανάγκης διαχείρισης των διπλοεγγραφών.

  Η λύση περιλαμβάνει παραμετρικά κριτήρια Επιλογής Πελάτη σε συνεργασία με την επιθυμία σας καθώς και την τελική παράδοση αναλυτικού αρχείου με report του αριθμό των διπλοκαταχωρίσεων που εκκαθαρίστηκαν.