Από το 2005, η Free Futuresoft παρέχει καινοτόμες λύσεις Πληροφορικής και Τεχνολογίας που συνδυάζουν μοντέρνο και απλό στην χρήση περιβάλλον με το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας δεδομένων.

Οι Β2Β εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει μπορούν να υιοθετηθούν ως αυτόνομες λύσεις από μία επιχείρηση ή να συνδεθούν εύκολα με άλλα συστήματα που χρησιμοποιούνται ήδη από τον πελάτη , όπως ERP, HR, Marketing συστήματα ή άλλες πλατφόρμες.

Ποιοι είμαστε

Ηεταιρεία μας δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων CRM / Clienteling, POS, HR και άλλες πρωτοποριακές web based εφαρμογές που είναι επεκτάσεις των λύσεων μας. Η λύση Retail που έχουμε υλοποιήσει βοηθά να αυξήσετε τα έσοδα σας και την κερδοφορία της επιχείρησης σας με την πλέον data driven μέθοδο.
Η λίστα των πελατών μας περιλαμβάνει σημαντικές Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες που είναι έτοιμες να σας μιλήσουν για την εμπειρία της συνεργασίας μας και τις πολύ καλές υπηρεσίες που παρέχουμε.
Οι σύγχρονες μηχανογραφικές λύσεις μας που υποστηρίζουν κάθε μοντέλο εγκατάστασης (on-premise ή SaaS).

Παρέχουμε

Ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε εταιρείες και οργανισμούς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Η Free Futuresoft έχει συνδέσει το όνομα της με μεγάλες μηχανογραφικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες στις αγορές του Clienteling και του Retail.
Η δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη ξεκινά από την ημέρα που σας συναντούμε για να συζητήσουμε τις προσδοκίες σας και να οργανώσουμε τiς διαδικασίες που θα σας δώσουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υιοθετώντας τις βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας και αξιοπιστίας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Free Futuresoft είναι πιστοποιημένη κατά το ISO 9001 αναφορικά με την Διαχείριση Ποιότητας και ISO 27001:2013 για τα πρότυπα Διαχείρισης Ασφάλειας Δεδομένων αντίστοιχα.

Οι πελάτες μας θα μιλήσουν για την ικανότητά μας στην υλοποίηση και υποστήριξη που έρχεται με αγάπη για αυτό που κάνουμε, και την θέληση για εξέλιξη και επίτευξη των στρατηγικών στόχων ! Οι λύσεις αφορούν εξατομικευμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες βασιζόμενοι στις πάγιες αξίες μας, όπως:

  • Κάλυψη: σε έργα μηχανογράφησης: Σε τοπικό και διεθνές επίπεδο
  • Υποστήριξη: Άμεση και αποτελεσματική
  • Εμπιστοσύνη: Με την δημιουργικότητα και την κουλτούρα μας
  • Εστίαση: Στην καινοτομία και αξιοπιστία